Anne Wilhelmsen


 

 


Min lidenskap ligger i å hjelpe og veilede kvinner med forebyggende tiltak ved PMS, samt tiden før, under og etter overgangsalder.
Kvinner med sensitive personligheter blir dessuten raskere utmattet og slitne i denne perioden, dette fordi nervesystemet blir raskere overbelastet enn hos ikke-sensitive. 
Forebyggende tiltak kan gjøres flere år før overgangsalderen er et faktum, dvs i tiden med PMS, og noe som kan bidra til en adskillig bedre og enklere overgangsalder.
Mine verktøy er healing, veiledning, meditasjonsrekker, medlemsportal, nettkurs og gratis facebookgrupper.

1 til 1 konsultasjoner med meg kan feks inneholde forslag til egenbehandling vha akupressur, healing, veiledning eller råd i forhold til dine ubalanser. Det kan også være jeg gir deg øvelser, tips til mat eller aktiviteter. Jeg jobber intuitivt fra gang til gang. 

Jeg har jobbet med små og store mennesker de siste 25 årene og ble utdannet akupunktør fra Akupunkturhøgskolen i 2009, nå Helsehøyskolen Kristiania. Utover det ble jeg uteksaminert som veileder og coach fra OsloMet i 2016. Den spirituelle biten har vært en del av min bevissthet gjennom hele livet.

Anne